Péntektől vadászgépek zúgnak el a főváros fölött

Pénteken tartják az augusztus 20-i légiparádé főpróbáját.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 08. 18. 9:12
null
Székesfehérvár, 2022. szeptember 11. JAS-39 Gripen típusú vadászrepülõgép a 27. Börgöndi Légiparádén Székesfehérvár közelében 2022. szeptember 11-én. MTI/Bodnár Boglárka Fotó: Bodnár Boglárka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szent István-napi légiparádé főpróbája augusztus 18-án, pénteken délelőtt tíz óra és fél tizenegy között, a légiparádé pedig augusztus 20-án, vasárnap reggel kilenc és tíz óra között lesz megtekinthető Duna felett, a Lánchíd és a Margit híd közötti szakaszon.

A Magyar Honvédség repülőgépei augusztus 18–20. között több alkalommal repülnek majd Budapest fölött, amik miatt a térségben 

a megszokottól eltérő, nagyobb zaj és hanghatás várható.

A vonatkozó jogszabályokat betartva a honvédség törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát – közölte a Honvédelmi Minisztérium.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: MTI/Bodnár Boglárka)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.