Székekkel estek egymásnak a vendégek egy VIII. kerületi kocsmában + videó

Az egyik férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Magyar Nemzet
Forrás: ugyeszseg.hu2023. 08. 15. 15:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szinte azonnal verekedéssé fajult egy rövid szóváltás a VIII. kerület egyik sörözőjének négy vendége között, a sértett testvérpár és – egyébként törzsvendég – két támadó között. 

A felbőszült támadó pofonok helyett, azonnal felkapott egy széket és azzal kezdett hadonászni a sértett fejének magasságában, amit szerencsésen sikerült megakadályoznia a sértettnek – közölte az Ügyészség

A másik sértett mindeközben a vádlott háta mögött állt, és onnan igyekezett őt visszahúzni, így végül sikerült a széket kivenniük a támadó kezéből. Az esetről videó is készült, amelyet itt tekinthet meg.

A verekedés azonban nem ért véget ezen a ponton, 

ugyanis a jelenetet addig csak a pult mellől figyelő másik vádlott szitkozódva ököllel többször fejbe verte a hátrálva védekező sértettet.

A másik sértett ekkor megpróbálta hátulról lefogni a támadót, ami miatt mindketten egyensúlyukat vesztették és elestek. A székes támadó ekkor felkapott egy másik széket is, és azzal a mellette álló férfi fejére sújtott, aminek hatására ő is a földre zuhant.

 Ezzel egyidejűleg a másik vádlott tovább verte a vele együtt földre került sértettet, a vádlott-társa pedig a kezében tartott székkel ennek a sértettnek a fejét is megütötte, olyan erővel, hogy a szék lába kitört.

Az időközben értesített rendőrök az egyik vádlottat még a helyszínen elfogták, a mentők pedig a sértetteket kórházba szállították.

Az egyik sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett, az életét csak a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg. A másik sértett is súlyos sérüléseket szenvedett, csak a véletlennek köszönhető, hogy nem került ő is életveszélybe.

A Fővárosi Főügyészség a két bántalmazót életveszélyt okozó testi sértés bűntettével, valamint súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja, és velük szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban.

Borítókép: képernyőkép (Forrás: Ügyészség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.