Lezártak három sávot az M3-ason

Balesetek is nehezítik a közlekedést az utakon.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform2023. 08. 30. 6:51
Két kamion ütközött az M4-esen, Üllőnél 2023. március 16-án Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 26-os főúton Sajóecseg térségében, a Miskolc felé vezető oldalon korábban egy kamion szalagkorlátnak, majd villanyoszlopnak ütközött – tájékoztatott az Útinform. A 9-es kilométernél a baleseti helyszínelés befejeződött, de a műszaki mentés végéig csak a belső sáv járható.

A 86-os főúton Nádasd és Zalalövő között a szőcei bekötőútnál, a 43-as kilométernél felborult egy kamion. A főutat a műszaki mentés idejére lezárták.

Az M3-as autópályán az M30-as autópálya csomópontja környékén aszfaltozás kezdődött. A főváros felé vezető oldalon, a 151-es és a 147-es kilométer között a négyből három sávot is lezártak, jelenleg csak a legbelső sávon lehet közlekedni.

A korlátozás érinti az M30-as autópályán Miskolc felől érkezőket is. Az M3-as autópályához közeledve már csak egy sáv járható, de csomóponti zárás nincs.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Police.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.