Az emberek igazság iránti vágya áttörte a liberális média által húzott falat

Példátlan magyar történelmi siker az Orbán Viktorral készült Tucker Carlson-interjú.

Magyar Nemzet
2023. 09. 02. 21:37
ORBÁN Viktor; CARLSON, Tucker
Budapest, 2023. augusztus 30. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által a mai napon közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) interjút ad Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek (b) a Karmelita kolostorban 2023. augusztus 21-én. Az interjú közép-európai idő szerint ma jelent meg Carlsonnak az X közösségi oldalán. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt két hétben az atlétikai világbajnokság nagyon sok millió ember számára felhelyezte Magyarországot a világ térképére, ezután pedig Tucker Carlson bemutatta a magyar álláspontot a világ közönségének – mondta el Koskovics Zoltán Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Hír FM közös műsorában annak kapcsán, hogy több mint 120 millió ember nézte meg a népszerű amerikai televíziós személyiség Orbán Viktor miniszterelnökkel készült interjúját. 

A központ geopolitikai elemzője hangsúlyozta: ez olyan, az ország presztízsét emelő elképesztő siker, amire nem volt még példa a magyar történelemben. 

 

Dornfeld László, az Alapjogokért Központ vezető elemzője kifejtette: Magyarország szellemi súlya messze meghaladja akár gazdasági, akár katonai, akár politikai jelentőségét. Ezért figyelnek oda arra, amit mondunk – hangsúlyozta. 

Közben a globális progresszív médiabirodalom hiteltelenné vált, az emberek igazság iráni vágya és az igény, hogy valós információhoz jussanak a rengeteg propaganda mellett, amelyet a liberálisok a világra szabadítanak, olyan erős, hogy egyszerűen áttöri ezt a liberális falat, amelyet megpróbáltak felhúzni, hogy csak az ő véleményük tudjon érvényesülni – fejtette ki Dornfeld László. 

A progresszív média nagyon sokat tett azért, hogy elveszítse az emberek bizalmát – hangsúlyozta Koskovics Zoltán. Az amerikai hírtelevízió, a CNN legnézettebb esti interjúműsorait 700-800 ezren nézik meg, ezt kell összevetni a 120 millióval. 

Úgy, hogy Tucker Carlson mögött nem áll egy komplett médiabirodalom több száz millió dollárral. Hihetetlen médiafölény, de nem a mainstream sajtóorgánum oldalán, hanem az őszintén, nyíltan és következetesen a saját véleményét vállaló újságíró oldalán – jegyezte meg. 

Az igazság óráját itt hallgathatja meg:

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek a karmelita kolostorban 2023. augusztus 21-én (Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.