Az iskolába igyekvő autósokat ellenőrizték a rendőrök

A tapasztalatok szerint számos gyerek és felnőtt nem használta a biztonsági övet.

2023. 09. 05. 14:36
null
Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az iskolákba, óvodákba és bölcsődékbe gépkocsival érkező szülőket és gyermekeiket ellenőrizték a rendőrök kedden reggel Bács-Kiskun vármegyében – erről adtak hírt a Police.hu internetes oldalon.

autós
Az autósok közül többen szabályt sértettek Fotó: Police.hu


Sok autós nem tartja be a szabályokat

Mint írták, a néhány másodperces akció során azt ellenőrizték, hogy a gyermekek és a szülők használják-e biztonsági övet és a gyermekbiztonsági rendszer. – Sajnos számos gyerek és felnőtt nem használta a biztonsági övet, ráadásul voltak olyan autók, amelyekben semmilyen gyermekbiztonsági rendszer nem volt. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a közlekedési szabályok betartása életet menthet. Ne sodorja veszélybe mások, de legfőképpen gyermeke életét – emelték ki.

Borítókép: Egyesével ellenőrizték az autósokat az iskolák közelében (Forrás: Police.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.