Füstbe ment aratás: kigyulladt munka közben egy betakarítógép

Szolnok mellett történt a baleset.

Forrás: Szolnok vármegyei hírportál2023. 09. 13. 13:28
null
Kisújszállás, 2013. szeptember 16. Aratják a rizst Kisújszállás határában 2013. szeptember 16-án. A kisújszállási Nagykun 2000 Mezõgazdasági Zrt. az idén 960 hektáron termeszt rizst, melybõl 100 hektárnyi a biorizs. MTI Fotó: Mészáros János Fotó: Mészáros János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lángra kapott egy mezőgazdasági gép belső része Szolnok külterületén szerda délelőtt – adta hírül a Szolnok vármegyei hírportál. A tűz aratás közben keletkezett, de szerencsére nem terjedt át a napraforgótáblára.

A városi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen lévők már megfékezték a lángokat, az egységek egy vízsugárral megszüntették a füstölést – tudta meg a hírportál a katasztrófavédelmi igazgatóságtól.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mészáros János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.