Tankönyveket vittek Karácsonynak, de reggel még nem volt bent a munkahelyén + videó

Nem ez az első eset, hogy Karácsony Gergely későn kezd a Városházán.

Magyar Nemzet
2023. 09. 01. 14:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidelitas pénteken reggel nyolc órakor Karácsony Gergelyt kereste a hivatalában, de Budapest baloldali főpolgármestere akkor nem volt jelen a munkahelyén.

A szervezet aktivistái vittek neki egy matematika tankönyvet, mert a főpolgármesternek nyár óta nem sikerült elszámolnia azzal az 506 millió forinttal, amelyet az előválasztás során használt fel.

Vittek neki továbbá egy környezetismeret könyvet, hogy kezdjen valamit a dugók okozta kipufogógázzal, az utcát elárasztó szeméttel és gazzal. Karácsony Gergely kapott emellett egy földrajzi atlaszt is, mivel korábban azt állította: Isztambul Törökország fővárosa.

A fiatalok vittek neki egy kezdő angol nyelvkönyvet is. 

A főpolgármester kapott emellett még egy KRESZ-kötetet is, hogy „megtanulhassa a közlekedés alapvető szabályait, és ne sanyargassa a budapesti embereket”.

Nem ez az első eset egyébként, hogy Karácsony Gergely későn kezd a munkahelyén. Emlékezetes: az előválasztás idején a főpolgármester munkaidőben fél 10-kor, álmos szemekkel egy csésze kávé mellől, pizsamában jelentkezett be Facebook-oldalán.

Borítókép: Karácsony Gergely joggal foghatja a fejét (Fotó: Mirkó István) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.