Halálos közúti baleset történt a 4-es főúton

Két ember meghalt, többen megsérültek kedden Szolnoknál, a 4-es főút és a Tölgy utca kereszteződésénél a dél körül történt közlekedési balesetben – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Forrás: MTI2023. 10. 31. 16:49
Halálos baleset történt Szolnoknál (Fotó:MTI/Donka Ferenc)
Halálos baleset történt Szolnoknál (Fotó:MTI/Donka Ferenc) Fotó: Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint egy személygépkocsi a szolnoki Tölgy utcából a 4-es főútra kívánt kikanyarodni, a manőver során elékanyarodott a neki jobbról, a védett úton Budapest felől Debrecen irányába közlekedő gépkocsinak, és összeütköztek.

A baleset következtében a védett úton közlekedő gépkocsi vezetője és két utasa könnyű, valamint egy utasa súlyos sérülést szenvedett, míg a kanyarodó gépkocsi sofőrje és utasa a helyszínen életét vesztette – közölte a rendőrség.

A baleset helyszínelését a rendőrök befejezték, az érintett útszakasz már újra teljes szélességben járható – tájékoztattak.

Borítókép: A halálos baleset helyszíne Szolnoknál (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.