Hatalmas indulatokat váltott ki az édesanya, miután valaki levideózta, hogy babakocsival siet át a négysávos úton

Mit siet, kacsázik.

Forrás: Borsod242023. 10. 06. 16:38
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy, a közösségi médiában terjedő videó tanúsága szerint egy kisgyermekes édesanya babakocsijával együtt sietett át – mit sietett, kacsázott – az úttesten teljesen szabálytalanul Miskolcon – adta hírül a Borsod24.

Érdekesség az ügyben, hogy alig két hete annak, hogy halálos gázolás történt pontosan ugyanezen a szakaszon, egy kétgyermekes édesanyát ütöttek el a többsávos úton való átszaladás közben, így a videón látottak gyorsan átlépték az internet népének ingerküszöbét. 

Van, aki úgy véli, azonnal el kell venni tőle a gyermeket, mert veszélyezteti az életét. Mások egyszerűen csak nem értik, hogy miért tett így az édesanya, amikor nem messze onnan a benzinkútnál van egy gyalogátkelőhely, amelyen a babakocsival biztonságosan átkelhetett volna a zebrán. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.