Jön az újabb fordulat az időjárásban

Felhők igen, de csapadék sehol sem lesz.

Forrás: Met.hu, Facebook2023. 10. 01. 7:44
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tegnap érzékelhető hidegfront ma reggelre elhagyta az országot, folytatódik a vénasszonyok nyara.

A pára-, ködfoltok feloszlását követően, a napos időt fátyol- és gomolyfelhők zavarják meg. Az ország északi, északkeleti felén lehet több a felhő. Számottevő csapadék nem várható. Az északi szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 Celsius-fok között alakul. Késő estére 9 és 16 Celsius-fok közé hűl le a levegő – olvasható a Met.hu-n.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a közösségimédia-oldalán azt írta továbbá, hogy a felhőképződés nem lesz az egész napra jellemző, a hidegfront mögött ma napos, fátyolfelhős idő várható, emellett kevés gomolyfelhő képződik, de csapadék sehol sem lesz. Az északias szél a Dunántúl keleti felén és a Tiszántúlon megélénkül, másutt nagyrészt mérsékelt marad a légmozgás.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.