Lezárták az M1-es autópályát Győrnél

Egymásba rohant két kisteherautó az autópálya Hegyeshalom felé tartó oldalán.

Forrás: MTI2023. 10. 17. 10:24
null
Hegyeshalom, 2018. január 6. Jármûvek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki. MTI Fotó: Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egymásba rohant két kisteherautó az M1-es autópálya Hegyeshalom felé tartó oldalán Győrnél, ezért a sztrádát lezárták – közölte a katasztrófavédelem kedden az MTI-vel. A közlemény szerint a baleset az autópálya 127-es kilométerénél történt.

Az egyik járműbe beszorult egy utas, őt a győri hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiemelték az autóból – írták.

Az 1-es főúton, az ikrényi elágazásnál egy személyautó és egy tehergépkocsi ütközött össze. A 128-as km-nél mindkét oldalon torlódik a forgalom.

A 6-os főúton, Pécs belterületén egy személyautó gyalogost gázolt. A Szigetvár felé vezető oldalon, a 197-es km-nél egy sávot lezártak

Az M5-ös autópályán hídjavítás miatt alakítottak ki sávelhúzásos terelést Kecskemét elkerülő szakaszán. A 77-es és 84-es km között a Röszke felé tartókat a külső és a leálló sávra terelik, a  Budapest felé közlekedők jelenleg csak a leállósávon haladhatnak.

Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Érd térségében az útmenti növényzetet gondozzák. A 17-es és a 30-as km között az aktuális munkaterületnél egy sávot lezárnak.

Az 51-es főúton, Dunaharasztinál az útburkolatot javítják. A 18-as és a 19-es km-nél mindkét irányban útszűkületen kell áthajtani, emiatt lassul, torlódik a forgalom.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.