Lövöldözésig fajult a családi balhé

Két család esett egymásnak, többen megsérültek a támadásban.

2023. 10. 17. 9:04
Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tömegverekedés és lövöldözés tört ki Hatvanban, ahol sajtóhírek szerint két család esett egymásnak. A múlt pénteki verekedésben a két család tagjai botokkal, fegyverekkel támadtak egymásra, az összetűzésben több személy is megsérült.

Információk szerint 

egy több fős családdal ráadásul saját rokonaik akartak végezni, egy régi sérelem miatt törtek rájuk az éjszaka folyamán ütőkkel, kardokkal és fém golyókkal megtöltött gázpisztolyokkal.

 A támadók legalább 15-20-an lehettek, több kocsival mentek a hatvani házhoz. A verekedésben szinte mindenkit megsebeztek, a nők a gyerekkel a fürdőszobába menekültek. 

Előkerült egy biztonsági kamera felvétele is, amelyen azt hallani: 

Lőjétek le! Lőjétek le! 

és lövéseket is lehet hallani. A megtámadt család egyik tagja utólag azt mondta, 

őt fejbe lőtték, rengeteg vért veszített, az egyik fiának pedig karddal vágták meg a kezét.

 – Két ujja megsérült, az ínszalagokat össze kellett neki varrni – mondta.

Sajtóhírek szerint a gázpisztolyokat csapágygolyókat töltötték meg, azzal támadtak, de betörték a sértett család autójának ablakát is, és a ház ablakaiban is kárt tettek. Lázár Levente, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az esettel kapcsolatos azt közölte, hogy a Hatvani Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított büntetőeljárást az ügyben. 

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.