Novák Katalin lerótta kegyeletét Sólyom László emlékére, jövő héten bárki megteheti ugyanezt

A Sándor-palotába várják azokat, akik Sólyom László halála után rónák le kegyeletüket. Novák Katalin már aláírta a kiállított részvétnyilvánítási könyvet.

Forrás: Facebook2023. 10. 08. 20:38
Forrás: Facebook/Novák Katalin
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novák Katalin a közösségimédia-oldalán adott hírt arról, hogy ő is aláírta a Sándor-palotában, az elhunyt Sólyom László emlékére kiállított részvétnyilvánítási könyvet.

„Sólyom László munkásságával vitathatatlanul nyomot hagyott a magyar történelemben. Kegyelettel adóztam emléke előtt a Sándor-palotában”

 – írta a bejegyzésében a köztársasági elnök.

Hozzátette, ugyanígy bárki kifejezheti tiszteletét Sólyom László emlékére, ugyanis a Sándor-palota részvétnyilvánítási könyvet nyit a Szent György téri bejáratánál, ahol a gyászolók hétfőn, kedden, valamint csütörtökön és pénteken reggel és este nyolc között róhatják le kegyeletüket.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Facebook/Novák Katalin)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.