Rómeó és Júlia újraéled Újpalotán, csak tragédia ne legyen belőle

„Ha nem jössz haza, anyádat fel fogják ravatalozni!” – így akarja visszaszerezni volt barátnőjét egy fiatalember.

Forrás: Metropol2023. 10. 25. 8:47
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Eleinte furcsa volt Rómeó szájából hallani, hogy »ha nem jössz haza, anyádat fel fogják ravatalozni«, de én már rájöttem, hogy ez a pasi tényleg szereti ezt a lányt. Azt nem merem leírni, mit üzent a lány jelenlegi párjának, de tartós tejet már ne vegyen, ez a lényeg” – írta egy újpalotai lakos egy közösségimédia-csoportban. 

A Metropol beszámolója szerint ugyanis „igazi Rómeó és Júlia-történet” kibontakozásának lehetnek a részesei az újpalotaiak, mivel egy fiatalember egy tízemeletes ház előtt ordibál fel a szerelmének, aki őt az erkélyről hallgatja. A lap szerint a pár nem olyan rég szakíthatott, amit a fiatalember nem tud feldolgozni, emiatt a lány lakása előtt kiabálva próbálja őt visszahódítani, egyelőre kevesebb, mint több sikerrel.

A csoportban írnak arról is, hogy átlagosan két–öt óránként érkeznek a rendőrök a helyszínre, és van, hogy magukkal viszik a fiatalembert, de ő körülbelül negyven perccel később visszatér a helyszínre.

Nem tudnak vele mit kezdeni, mert nem bűnös. Semmi rosszat nem csinált. A fiú azt mondta, hogy tíz órát ült a fogdában, éhes, és szomjas, viszont annyira szereti a lányt, hogy simán ülne érte öt évet is

– fogalmaz a kommentelő.

Megjegyzik azt is: könnyen lehet, hogy a férfi tudatmódosító szerek hatása alatt állt, így fenyegette a nőt, illetve azt is felhánytorgatta neki, hogy rengeteg ajándékot kapott tőle, többek között fülhallgatót és szőrmekabátot is.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.