Teljesen egyedül, az utcán szülte meg első gyermekét egy budapesti nő

A negyven év körüli kismama levegőzni ment ki, néhány perccel később pedig már a gyermekét ölelhette.

2023. 10. 30. 14:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Furcsán érezte magát az a negyven év körüli kismama, akihez a fővárosba kérték a mentők gyors segítségét – számolt be közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. Mint írták, 

az asszony kiment az utcára levegőzni, hátha jobban lesz, a parkolóban azonban felgyorsultak az események, végül teljesen egyedül, mindössze néhány perc alatt hozta világra első gyermekét, aki rögtön fel is sírt.

Az anyuka egyik szomszédja segítségét kérte, aki rögtön beültette az édesanyát és gyermekét a fűtött autójába, majd a mentők segítségét kérte.

Bajtársaink perceken belül helyszínre értek, majd ellátták az anyukát és a kis Norbit, akiket aztán stabil állapotban szállíthattak kórházba. Az újszülöttnek boldog és egészséges életet kívánunk, a szülőknek és a mentésben részt vevőknek gratulálunk

– olvasható a bejegyzésben.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Országos Mentőszolgálat Facebook+oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.