Elütöttek egy babakocsit toló anyukát Zuglóban

Az édesanyát és a kisbabát is kórházba szállították a mentők a baleset után. A helyiek azóta is aggódnak értük. A sofőr nem vette észre a babakocsit és az asszonyt.

Forrás: Bors2023. 11. 22. 19:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem kellett több, csak egy pillanatnyi figyelmetlenség, és már meg is volt a baj. A Bors információi szerint hétfőn délután Zuglóban, a Gyarmat utcában elgázoltak egy babakocsit toló asszonyt. A környéken lakókat napokkal később még mindig foglalkoztatta a baleset, ugyanis aggódtak az édesanyáért és a kisbabáért.

Én csak utólag értesültem a balesetről

mondta el a Borsnak egy helybeli, majd kifejtette: úgy tudja, hogy a Gyarmat utcából érkezett autóval egy fiatal férfi, aki feltételezhetően nem figyelt eléggé, és elütötte a babakocsit toló asszonyt és a gyermekét. Ezen a kertvárosi részen szűkebbek az utcák, nem nagyon szoktak száguldozni az autók.

A helyiek aggódtak, így megosztották az egyik zuglói csoportban is, hogy baleset történt. Arra voltak kíváncsiak, hogy vannak a sebesültek.

A lap az esettel kapcsolatban megkereste az Országos Mentőszolgálat munkatársait és a Budapesti Rendőr-főkapitányságot (BRFK).

„Elektronikus úton az BRFK kommunikációs osztályára érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. november 20-án 18 óra 10 perc körül egy személygépkocsi Budapest XIV. kerület Gyarmat utcán a Balázs utca felől a Lőcsei utca irányába kanyarodott, amikor elsodorta a zebrán áthaladó nőt, aki egy babakocsiban ülő gyermekét tolta. A baleset során a gyermek könnyű sérülést szenvedett, akit az OMSZ munkatársai kórházba vittek. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja” írta válaszában a BRFK.

Borítókép: A baleset helyszíne (Fotó: Bors/Markovics Gábor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.