Már reggel elesett az M0-s, több kilométeres a kocsisor az M7-esen

Helyzetjelentés az utakról szerdán reggel.

Forrás: Útinform2023. 11. 15. 8:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös autópálya irányába, a 14-es kilométernél lévő 6-os főúti csomópontnál rézsűjavítás miatt a belső sávot és a gyorsítósávot lezárták. Két sávon halad a forgalom, két kilométeres torlódás alakult ki. Az ellenkező oldalon ugyanott egy műszaki hibás személyautó miatt alakult ki két-három kilométeres torlódás – közölte az Útinform.

Az M0-s autóúton a 11-es főúti végcsomópont felé a Dunakeszi csomópontnál hídjavítási munkák folynak. A 71-es és a 72-es kilométer között a belső sávot lezárták, a forgalom sávelhúzással a külső és a leállósávon halad. A torlódás meghaladta az egy kilométert. A torlódás visszahat az M2-es autóút Budapest felé tartó oldalára, amin így Dunakeszitől araszolnak a járművek.

Az M7-es autópályán Letenye felé, Tárnok térségében aszfaltoznak. A 23-as és a 24-es kilométer között a külső sávot lezárták. A torlódás két-három kilométeres.

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Sokan haladnak

  • az M3-as autópálya bevezető szakaszán az M0-s autóúti csomóponttól befelé,
  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,
  • a 11-es főúton Leányfalu és Budakalász között,
  • a 31-es főúton Maglódtól,
  • az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába, valamint
  • a Csepel-sziget útjain.

Az M1-es autópályán Győr elkerülő szakaszán, a 113-as és a 125-ös kilométer között tart még a burkolatfelújítás. Emiatt Hegyeshalom felé a külső és a leállósáv járható, míg Budapest felé a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom.

Az M3-as autópályán a Heves/Nagyfüged csomópont és a Kál/Erdőtelek csomópont között burkolatfelújítási munkák folynak. A 101-es és a 90-es kilométer között a főváros felé tartó oldalon a leállósáv és az ellenkező oldal belső sávja járható, Vásárosnamény felé pedig a külső és a leállósávon halad a fogalom.

A Duna magyar–szlovák szakaszán, Neszmély és Dunaradvány között a komp ismét közlekedik.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.