Könnyek között hagyták el a gyerekek a pécsi adventi vásárt

A szülők kiakadtak.

Forrás: Pécs Aktuál, Facebook2023. 12. 07. 16:13
Pécs,City,Center,In,White,With,Snow,,Hungary
2142722899 Fotó: Timmy.Tran photo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csalódás érte a gyerekeket szerdán a pécsi adventi vásárban, a szülők pedig kiakadtak, mert elmaradt Gryllus Vilmos „Nótás Mikulás” című gyerekkoncertje – számolt be az incidensről a Pécs Aktuál.

„A kezdés, vagyis 17 óra után 10 perccel felállt a színpadra egy nő, és bejelentette, hogy a koncert a Művészetek és Irodalom Házában lesz, mindenki menjen át oda. Ezzel nem is lett volna gond, ha a gyerekes szülők előre tudják, hogy egy beltéri rendezvényre mennek, hiszen akkor úgy készülnek” – részletezte az egyik résztvevő a portálnak

A tömeg nagy része azonban nem fért be a kis helyiségbe, a gyerekek sírtak, a felnőttek pedig átverve érezték magukat. A szervezők megígérték, hogy húsvétkor kárpótolják a pécsieket, és ingyenes „ráadás” koncerttel készülnek.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.