Kupont rejtő újságokért dúl a harc a tolnai társasházakban

Arra kérték a lopkodóst, hogy ne lopjon.

Forrás: Teol2024. 02. 13. 15:45
Mailboxes,Filled,With,Letters,And,Bills,In,An,Apartment,Building. postaláda, posta, levél
2270740031 Fotó: Zhuravlev Andrey
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerintem nem szégyen, ha az ember átböngészi a különböző áruházak akciós szórólapjait – fogalmaz a Teol olvasója, aki hozzáfűzi azt is, hogy még be is szokta jelölni, ha valami olyat lát, amit érdemes megvásárolni. 

„Gondolom, más is így lehet vele, hiszen nem véletlenül tesznek meg mindent a multik, hogy az újságjaik eljussanak a vásárlókhoz. Éppen ez a bökkenő” – fogalmaz az olvasó, és felhívja a figyelmet arra, hogy ezeket az újságokat valaki rendre ellopja, főleg ha kuponok vannak benne. Hogy hogyan csinálja, nem lehet tudni, mert van, hogy kedden, máskor csütörtökön dobják be a lapokat, azonban mire reggel elhagyja az ember a lakását, azoknak már nyoma sincs.

„Ezúton kérem a lopkodóst, hogy ne tegye. Higgye el, a pár kupontól nem lesz gazdagabb, de elvesz egy kis örömöt másoktól” – olvasható a levélben. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.