Torlódások és áradások nehezítik a közlekedést szombat reggel

Van, ahol négy kilométeres forgalmi dugóval kell számolnunk.

Forrás: Útinform2024. 02. 17. 7:28
dugó, torlódás, sávlezárás Fotó: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az erős tranzitforgalom miatt négy kilométeres a kilépő kamionsor a magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, a Csanádpalota határállomás előtt – közölte az Útinform

Az M51-es autóúton is lassan halad a forgalom: az M5-ös autópálya felé a 26-os kilométernél egy műszaki hibás személyautó foglalja el a külső sávot. 

Az M30-as autópályán, a 33-as jelű Miskolc-észak és a 40-es jelű Szikszó csomópont között szombattól garanciális javítási munkát végeznek. 

A két csomópont között mindkét oldalt lezárják a délelőtt folyamán, a kerülőutat táblákkal jelzik.

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, a Tisza áradása miatt Ároktőnél a komphoz vezető utat, a Sajó áradása miatt pedig a sajóörsi bekötőutat zárták le. Nógrád vármegyében pedig, az Ipoly áradása miatt Őrhalom települést az országhatárral összekötő utat, illetve a Drégelypalánk és az országhatár közötti mellékutat zárták le.

Csongrád-Csanád vármegyében a Tisza magas vízállása miatt a Csépa és Csongrád közötti pontonhíd nem üzemel, kerülni a 451-es főúti Tisza-híd felé lehet.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.