A szív téglája akció – Szívességet kér a Silvanus Hotel

A szálloda hatósági zár alatt van, korlátozottak a lehetőségeik.

Forrás: Silvanus Hotel2024. 03. 21. 12:29
null
Visegrád, 2024. március 9. Tûzoltók oltják a kigyulladt visegrádi Hotel Silvanus épületét 2024. március 9-én. A hotel felsõ szintje teljes terjedelmében kiégett, a vendégek elhagyták az épületet. MTI/Hegedüs Róbert Fotó: Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tűzesetben megrongálódott Silvanus arra kéri kedves vendégeit, hogy az előlegnek befizetett pénzt ne kérjék vissza – írta közösségi oldalán a szálloda. Mint írták, ez rendkívül fontos segítség lenne az újjáépítésben. 

Közölték, hogy senkit sem bocsátanak el és nyár végére már megújulva szeretnék fogadni a vendégeket.

A befizetett összeget pedig az újranyitást követő foglaláskor jóváírjuk

– hangsúlyozták. 

Jelenleg a Silvanus Hotel hatósági zár alatt van, a területre hatóságilag tilos a belépés. Mint írták, jelenleg a rendőrség, katasztrófavédelem és a tűzoltóság végzi a terület bejárását, felülvizsgálatát.

Az épületben nincs sem víz, sem fűtés, sem áram.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a kommunikációs csatornáikhoz jelenleg nincs hozzáférésük. Hangsúlyozták, amint a feltételek újra adottak lesznek, 

felveszik a kapcsolatot a tűzesetben érintett vendégekkel és  a jövőbeni foglalások vendégeivel is.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, március 9-én borzasztó tűz pusztított a Dunakanyar egyik legkedveltebb szállodájában.

A jelenlegi állás szerint fél éven belül újraindul a szálloda, és már csak egy rossz emlék lesz minden

– mondta a szálloda üzemeltetési igazgatója. Pintér Róbert hozzátette: bizonyos ideig szünetet kell tartaniuk, tehát bezár a hotel, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb újra tudják fogadni a vendégeket.

Borítókép: A kiégett Silvanus Hotel (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.