Dezső András megkeresése után is megfenyegette Varga Juditot Magyar Péter  + videó

Varga Judit harmadszor sem engedett a fenyegetőzésének.

2024. 03. 31. 9:46
MAGYAR Péter; VARGA Judit;
Madéfalva, 2023. január 7. Varga Judit igazságügyi miniszter, mellette férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékezõ misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én. MTI/Veres Nándor Fotó: Veres Nándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amikor Dezső András, a HVG újságírója megkereste Magyar Pétert a rendőrségi jegyzőkönyv ügyében, Magyar Péter egy ideges üzenetet küldött Varga Juditnak, amiben arra akarta rávenni, hogy állítsa le őket és tisztázza, hogy „semmilyen erőszak nem történt egy szokásos házastársi vitán kívül”. 

Varga Judit pedig harmadszor sem engedett a fenyegetőzésének. Varga Judit azzal zárta Facebook-oldalán sorait, hogy mindenki gondolja meg, kinek ad kreditet. Főleg, ha politikai stratégiai befektetők. Hiszen ő már egyszer nagyot tévedett és nagy árat fizetett érte.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.