Varga Judit mellett Gulyás Gergelyt is zsarolni próbálta Magyar Péter

Varga Judit továbbra is elzárkózott attól, hogy engedjen a fenyegetőzésnek, hiszen így nem lehet élni.

2024. 03. 30. 10:02
MAGYAR Péter
Budapest, 2024. március 26. Magyar Péter jogász beszédet mond a Budapest belvárosába meghirdetett gyûlésén a Vértanúk terén 2024. március 26-án. A demonstráción Polt Péter legfõbb ügyész és a kormány lemondását, valamint a Schadl-ügy valóban független kivizsgálását követelte Magyar Péter. MTI/Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A volt igazságügyi miniszter közösségi oldalán Magyar Péter második zsarolási kísérletére úgy emlékezett vissza, hogy amikor Magyarral idén januárban közölték, hogy a Közútban és a Bankholdingban betöltött pozíciói meg fognak szűnni, akkor egy úgynevezett 24. óra elnevezésű Signal csoportot hozott létre, amelyben Gulyás Gergelyt és őt fenyegette, hogy ha nem állítják vissza azonnal az eredeti állapotot, akkor ellenséggé válik. Varga Judit szerint a legálszentebb, hogy manipulatív módon a Magyar Péter által kilátásba helyezett következményekért, amit a gyerekek el fognak szenvedni, folyamatosan őt okolta. Varga Judit továbbra is elzárkózott attól, hogy engedjen a fenyegetőzésnek, hiszen így nem lehet élni. Mindeközben Magyar Péter továbbra sem hagyta abba a becsmérlést, fenyegetést.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.