Dúsgazdag aranyifjú Magyar Péter egyik legnagyobb támogatója

A magát „életművész” névvel illető Barlay Kristóf időnként Dallasban vezet egy elegáns Mercedest, máskor Baszkföldön pózol egy szörfdeszkával.

Forrás: Metropol2024. 03. 19. 11:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pezsgőlocsolás, belvárosi rallik – így nevezte meg kedvenc időtöltéseit Magyar Péter egyik legjobb barátja és egyik legfőbb támogatója. A Metropol szerint Barlay Kristóf a cégadatbázisban egyéni vállalkozóként szerepel, de egy sor jól fizető üzlet köthető a nevéhez. Ő volt annak a sok millió forintba került rendezvénynek az egyik szervezője, ahol egymást érték a baloldali fellépők és résztvevők.

Magyar Péter korábban azt írta magáról, hogy nem ő szokott jachtozni, igaz, nem sokkal később kikerült róla egy kép, amelyen éppen egy hajó kormányánál pózol. Akár jachtozik Magyar Péter, akár nem, lehetősége biztosan volna rá. Barátja révén sokféle földi örömben lehet része, csak elég megnézni egy átlagos TikTok-videóját.

A közösségi oldalán megosztott bejegyzései alapján Magyar Péter barátja falja az életet: síel, vitorlázik, drága külföldi luxusutakra jár. A magát az Instagramon „életművész” névvel illető Barlay időnként Dallasban vezet egy elegáns Mercedest, máskor Baszkföldön pózol egy szörfdeszkával, januárban a horvát tengerparti fotóit teszi közszemlére, december végén szivarozik, novemberben zalai golfozását teszi közzé.

A fővárosi éjszakai életben sem ismeretlen a neve: állítása szerint 2019-ben rendezvényszervező vállalkozása megnyerte a Heineken Budapest Nightlife Awards Legjobb Partyszervező díját.

Pezsgőlocsolás, beszédek, fotózkodás, teslázás, rallizás a belvárosban

 – beszámolója szerint így ünnepelt Barlay.

Március 15-i zászlóbontása után Magyar Péter lapunknak azt nyilatkozta, hogy az ünnepi rendezvényének költsége közel húszmillió forint lehetett. Ebből – mint fogalmazott – „pár milliót” ő fizetett, a további finanszírozásban pedig hazai vállalkozók segítették. Azt azonban már nem árulta el, hogy kik ezek a vállalkozók. Barlay a közös tüntetés kapcsán azt üzente barátjának:

teljes erőbedobással megyünk előre.

Hogy pontosan kik finanszírozták Magyar Péter rendezvényét, és mennyit adott bele ebbe Barlay, továbbra sem lehet tudni. A Metropol azonban rámutatott: Barlay életmódja nagyon hasonlít az ideje jelentős részét Amerikában töltő „Gyurcsány-fiókáéra”, a sokszoros milliárdos Mártha Imre fővárosi cégvezéréére.

Borítókép: Barlay Kristóf és Magyar Péter (Forrás: Instagram)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.