Halastóban bukkantak egy nő holttestére, keresik a gyilkosát

Egy férfi ismerőse került gyanúba.

2024. 03. 19. 8:38
Illusztráció. Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 54 éves nő holttestére bukkantak egy halastó felszínén lebegve Drahňov községben, a Nagymihályi járásban. Ismerősei meg vannak róla győződve, hogy a nőt, akinek sem gyereke, sem férje nem volt, megerőszakolták, megölték, majd a holttestét bedobták a tóba – írja a Paraméter.

Az áldozat lakótársa szerint a nőnek a végzetes napon egy férfival volt találkozója. Amikor a holttestet kihúzták a vízből, látni lehetett, hogy nem volt rajta melltartó, a nyaka köré pedig valamilyen lánc vagy kötél volt hurkolva.

 

Nyomoz a rendőrség, a gyilkossággal vádolt férfi tagad

A rendőrség egyelőre nem sok információt közölt a történtekkel kapcsolatban. Csupán annyit tudni, hogy a holttestet átvizsgáló orvos nem zárta ki az idegenkezűség lehetőségét, a halál pontos okának megállapítása érdekében pedig boncolást rendelt el.

A nő halálának pontos körülményeit vizsgálják, a hatóság

emberölés bűntette miatt indított nyomozást.

A tvnoviny.sk portál felvette a kapcsolatot a férfival, aki vélhetően utoljára láthatta életben az áldozatot. A lap információi szerint több forrás is megerősítette, hogy korábban látták, amint a később meggyilkolt nő elhagyja a férfi házát, aki azt állította, hogy csak látásból ismerte az áldozatot.

Amióta itt élek, nem volt a házamban. Tegnap este már a rendőrség is volt nálam. Elmehetek hazugságvizsgálatra is

– mondta a férfi az értesülésekre reagálva.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.