Latorcai Csaba: A környezetvédelemben nincs kompromisszum

Az államtitkár szerint csak összefogva védhetjük meg a teremtett világot.

Forrás: MTI2024. 03. 27. 18:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2010 óta tartó Fidesz–KDNP kormányzás alapelve, hogy a természetvédelemben nem ismer kompromisszumot, a legmagasabb szintű jogszabályok és természetes elvárások szellemében cselekszik – hangsúlyozta Latorcai Csaba (KDNP), a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára a párt faültetési akciójának újabb állomásán, Lentiben szerdán.

Mi, kereszténydemokraták tudjuk, hogy ez a világ nem a sajátunk, kölcsönkaptuk unokáinktól, gyermekeinktől, s vigyázunk rá, hogy ők is élhessenek majd benne.

– mondta a kormánypárti politikus. Latorcai Csaba hangsúlyozta azt is: az akció azt is szimbolizálja, hogy míg a baloldal csupán beszél, a kereszténydemokraták cselekszenek. Csak összefogva védhetjük meg a teremtett világot – szögezte le.

Az Ültessünk, hogy élhessünk! akció Zala vármegyei állomásán tíz őshonos fát ültettek el. – A kereszténydemokraták vállalják a generációs kötelezettségeket: az elődök örökségét továbbadják utódaiknak, hogy a Kárpát-medencében 1100 éve élő magyarság még további 1100 évig élhessen itt – mondta a kereszténydemokrata politikus a párt által támogatott Zala vármegyei önkormányzati képviselők és polgármesterek előtt szónokolva.

Borítókép: Latorcai Csaba (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.