Megszólalt egy édesanya az újbudai pedofilügyről + videó

A szülő a Hír TV-nek elmondta, hogy megrendülve állnak a történtek előtt.

2024. 03. 06. 14:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megrendülve állnak a történtek előtt, információk hiányában a többi szülővel együtt próbálják meg összerakni a hiányzó darabokat – nyilatkozta az újbudai pedofilbotrányban érintett óvodába járó egyik gyermek édesanyja, aki arcát és nevét eltakarva interjút adott a Hír TV-nek. A szülő elmondta, hogy az óvodától kapott információk nem voltak kielégítők.

Az ügyben Szabó László, az önkormányzat fideszes frakcióvezetője lapunknak elmondta: a Fidesz–KDNP-frakció támogatja egy vizsgálóbizottság felállítását, amely mélyrehatóan kivizsgálná, hogy az óvodákban bárkinek volt-e tudomása erről a bűncselekményről, és amennyiben igen, akkor miért nem tettek semmit.

Én azt gondolom, hogy a köznevelésért felelős terület vezetőjeként a momentumos alpolgármesterünk, Erhardt Attila szintén felelős azért, hogy az óvónők vagy az óvodavezetők ezt nem merték jelezni

– jelentette ki Szabó László. Szerinte az ügyet az önkormányzat megpróbálhatta eltussolni a pedofil óvodai dolgozó nevelőanyjának nyomására, aki a kerületi önkormányzat egyik fontos szereplője mind a mai napig. Simicskó István, a KDNP parlamenti frakcióvezetője leszögezte: az ügyben László Imre polgármester, DK-s politikus felelőssége is felvetődik.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.