Napvilágra került a rejtélyes lila fény titka

Nincs több álmatlan éjszaka.

Forrás: Metropol2024. 03. 04. 13:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rejtélyes, lilás-kékes fények tűntek fel Budapest felett elszórva, de nem az ufók szálltak le – írja a Metropol. A portál megtudta ugyanis, hogy legalább két hétig életre kell a bizonytalan sorsú biodóm.

Információik szerint az Európában is egyedülállónak számító épületet márciustól 1–17. között megnyitják a publikum előtt a szervezők, az eseményen hazai és külföldi fényművészek egyedi alkotásait lehet megcsodálni. A fényművészeti tárlat már önmagában is elég izgalmasnak tűnik, de egészen rendkívüli, hogy

a cápák számára tervezett, hárommillió literes, óriási akvárium is fényművészeti alkotássá változik át.

Hozzáfűzik azt is, hogy a Fénydóm megnyitása lesz az első alkalom, amikor a biodóm szinte teljes területét megcsodálhatja a közönség.

Borítókép: Biodóm (Fotó: Markovics Gábor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.