Magyar Péter bevallotta, hogy megvágatták a blikkes videót, de azt mondta, nem a külföldi támogatókról szóló rész miatt + videó

A Nemzeti Választási Iroda április 11-én nyilvántartásba vette a Tisza, azaz a Tisztelet és Szabadság Pártot, így Magyar Péterék az önkormányzati és az európai parlamenti választásokon is el tudnak indulni.

2024. 04. 11. 20:53
Fotó: Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy országjárást nem egyszerű megszervezni de ha minden jól megy, jövő héten elindulunk

 – így fogalmazott Magyar Péter a Nemzeti Választási Bizottság ülését követően, miután nyilvántartásba került a Tisza Párt. Magyar Péter a Magyar Nemzetnek arról is beszélt, hogy az egri kötődésű Tisztelet és Szabadság Pártnak ma már ő az egyik alelnöke, és a párttagok javarészt kicserélődtek. 

Magyar Pétert kérdeztük még az április 6-i tüntetéssel kapcsolatban is, miután az Origó írta róla, hogy Magyar a Blikk riportjából kivágatott egy részt, amelyben barátnője külföldi segítőkről beszélt; azt ugyan beismerte, hogy megvágatták a videót, de azt állítja, hogy nem szándékosan került ki a végleges anyagból a szóban forgó rész.  

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.