Meg akarta tréfálni a munkatársát, másodfokú égési sérülés lett a vége

Hamarosan bíróság elé kell állnia a vádlottnak.

2024. 04. 16. 8:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tréfából meggyújtotta munkatársa ruháját – derült ki az ügyészség közleményéből. A tájékoztatás szerint a vádlott tavaly októberben munkatársaival Tatabányán benzines fűkaszával dolgozott. A munkások pihenőt tartottak, és a füves területet szegélyező betonpadkán ültek, amikor az egyikük úgy döntött, megtréfálja a társát.

Az elkövető a nála lévő égő cigarettacsikket az ott ülő férfi háta mögé tette, majd ráöntött egy kupaknyi benzint a csikkre, amely ettől lángra kapott, azonban meggyulladt a sértett felső ruházata is.

Az esetet egy térfigyelő kamera is rögzítette, amelyen jól látszik, hogy a büntetlen előéletű elkövető igyekezett segíteni eloltani a tüzet, és a lángoló pólót levenni a munkatársáról, a sértett azonban még így is másodfokú égési sérülést szenvedett.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.