Kényszeresen kommentel a narcisztikus Magyar Péter

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint nem rajonganak „az önimádó új balos csodagyerekért, főleg nem a háborúpárti baloldalért”.

2024. 04. 09. 15:38
20240406 Magyar Péter tüntetés
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Magyar Péternek megadom a Menczer Tamás lelkes rajongója címet” – jelentette ki közösségi oldalán a Fidesz kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás úgy véli, lassan a Facebook is megadja a „kényszeres kommentelőnek, az új Márki-Zay Péternek”.

Rajongjon csak, azonban az érzését nem tudom viszonozni

– húzta alá a politikus, majd kifejtette: nem rajong a „családjukat diktafonnal és nadrágszíjjal megvédő figurákért, a narcisztikus, önimádó új balos csodagyerekért, ahogy a dollárbalos Péterekért, sem a régi, sem az új Márki-Zay Péterért”.

És legfőképpen nem rajongunk a háborúpárti baloldalért!

– emelte ki Menczer Tamás. A bejegyzése végén megjegyezte, a női napszemüveget viselő férfiakkal semmi baja nincs. „Tőlem azt hord, amit akar. Ha nem Varga Judittól vette el!” – írta.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.