Összetört a szíve, ezért száz darab nyugtatót vett be egy férfi, aztán autóba ült

Érdekes dolgok történtek.

Forrás: Magyarország Ügyészsége2024. 04. 22. 12:32
bírói kalapács
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vádat emelt egy férfival szemben a Győri Járási Ügyészség, aki – a vád szerint – mintegy száz darab nyugtató beszedése után autóba ült, majd több táblának és parkoló személyautóknak is nekiütközött.

A vádirat szerint a férfi egy házastársi vitát követően vette be a tablettákat, majd ült a volánhoz tavaly ősszel egy éjjeli órán. Hövej irányából Kapuvár felé autózott, amikor annyira betompult, hogy az autót már nem tudta irányítani. Emiatt két jelzőtáblával, majd két parkoló autóval ütközött, végül Kapuváron az úttesten keresztben állt meg.

Az ügyészség a férfit bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolta meg. Vele szemben a büntetőeljárásban két év szabadságvesztés is kiszabható.

Az ügyben az érdemi döntést a Csornai Járásbíróság fogja meghozni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.