Újbudai pedofilbotrány: forrongnak a szülők

A Célpont műsora újabb fejleménnyel jelentkezett az újbudai pedofilbotránnyal kapcsolatban.

Forrás: Hír Tv2024. 04. 14. 22:01
Sad,Child,Suffering,From,Depression,Sitting,Alone,In,Corridor,Feeling
2263300709 Fotó: Bricolage
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Március elején söpört végig a hazai médián a hír, hogy a DK-s László Imre vezette XI. kerületben őrizetbe vették a Szivárvány Óvoda egyik 26 éves pedagógiai asszisztensét –emlékeztetett a Hír TV.

A gyanúsítottat letartóztatták, azóta ezt meghosszabbították. A középpontban most az óvoda vezetője áll.

A Hír TV információi szerint ugyanis már jóval korábban érkezett jelzés hozzá a szülőktől, hogy gyanús dolgokat művel a gyerekekkel a pedagógiai asszisztens. A szülők egyébként nem bíznak az önkormányzati vizsgálat tárgyilagosságában, ezért nyílt levélben arra kérik a városvezetést, hogy mindaddig ne is mehessen vissza dolgozni az óvodavezető, amíg a rendőrség nem tisztázza az ő szerepét az ügyben.

Sem a fenntartó önkormányzat, sem az óvodavezetés nem értesítette a szülőket arról, hogy bármi is történt volna az óvodában, ám végül kiszivárgott, hogy pedofília gyanúja, szexuális kényszerítés bűncselekménye állhat a háttérben. Gy. Pétert őrizetbe vétele után az igazságügyi elmegyógyító intézetbe szállították, mivel korábban többször öngyilkosságot kísérelt meg. Fény derült arra is, hogy hatmilliós szerződésben állt az önkormányzattal az  újbudai pedofil nevelőanyjával közös cége.

A Célpont műsora a cikk végén megtekinthető:

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.