Donáth Anna nem örök

Itt egy ellenzéklecserélési folyamat zajlik, a Momentum nem vette észre, most mennek a levesbe.

2024. 05. 04. 10:00
Budapest, 2024. április 26.
Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje beszédet mond a Belügyminisztérium épülete elõtt megtartott demonstráción, Budapesten 2024. április 26-án. A tüntetésen Magyar Péter mûködõ, a gyermekeket valóban védõ gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte.
MTI/Illyés Tibor
Fotó: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyértelmű, hogy a Fidesz békepárti, a baloldal pedig háborúpárti Magyarországon – mondta el Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Pindroch Tamás, az AK vezető elemzője. Erre hiába horkannak fel a hazai baloldalon, mert akik pénzelik őket, az amerikai baloldal, Soros György, a demokraták meg a brüsszeli globális elit a háború mellett van, és ők fizetnek – hangsúlyozta.

Amikor 2022 elején lehetőségük volt elmondani, hogy mit tennének ebben a kérdésben, akkor világosan fogalmaztak: elmondta a miniszterelnök-jelöltjük, hogy ő katonának küldene, ha a NATO-ban ez a kívánság felmerülne – emlékeztetett Zila János, az AK elemzője. 

És a NATO-ban ez a kívánság kezd felmerülni, ez a nagyon-nagyon szomorú hír

 – tette hozzá. Mint ismert: Emmanuel Macron francia államfő ezen a héten már kifejezetten európai szárazföldi csapatok küldését szorgalmazta Ukrajnába.

El kell szomorítanom a DK szavazóit, itt Gyurcsány Ferenc kivonása zajlik, a hálózat Magyar Péterre tett

 – mondta Pindroch Tamás. Nem hiába olyanokból áll a listája, akik kapcsolatban voltak Brüsszellel, illetve ott áll mögötte a Soros-hálózat és a magyarországi baloldal összekötője, Bajnai Gordon. Itt egy ellenzéklecserélési folyamat zajlik, ezt a Momentum észre vette, ők is mennek a levesbe, Donáth Anna nem örök – fejtette ki a vezető elemző.

Baloldalon adott egy erőszakos figura, aki felveszi a saját feleségével folytatott beszélgetését, és csak baloldali szavazókat tud megszólítani

 – mondta Magyar Péterrel kapcsolatban Zila János. Elemzőként meg lehet érteni az ő helyzetüket is, mert rengeteg csalódáson mentek már keresztül, 14 év után már úgy vannak, hogy mindegy már, „jöhet egy félőrült is” – tette hozzá az AK elemzője.

Az igazság órájának fenti adását itt nézhetik, hallgathatják meg.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.