Komoly választ adott Karácsony Gergely támadására Vitézy Dávid

A főpolgármester-jelölt szerint a Fővárosi Közgyűlésben köztörvényes bűncselekményekkel gyanúsított politikusok helyett szakemberekre van szükség.

2024. 05. 08. 12:39
vitezy_10

2020.07.29. BudapestVitézy Dávid a Budapest Fejlesztési Központot (BFK), a nonprofit zrt. vezérigazgatójaFotó: Kurucz Árpád (KA)Magyar Nemzet
Vitézy Dávid Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az általad vezetett DK–MSZP-listán szerepel az a Horváth Csaba zuglói polgármester, aki jelenleg is gyanúsított két súlyos korrupciós bűncselekményben – mondta el a közösségi oldalán közzétett posztjában Vitézy Dávid.

Ezek után azzal kritizálni minket, hogy Budapest első elektromos autómegosztójának sikeres vezetője, a piacon már bizonyított szakember szerepel a listánkon, pontosan annak a pártpolitikai mocsárnak a példája, amitől meg kell szabadítani Budapestet

– emelte ki a főpolgármester-jelölt, majd hozzátette, véleménye szerint minden eddiginél rövidebb pórázra kötötték Karácsonyt a közös listával, a főpolgármestert pedig a Demokratikus Koalíció most ereklyeként hordozza körbe az országban.

Karácsony Gergelyt, a Demokratikus Koalíció és Dobrev Klára zsákmányát Salgótarján után ma Tatabányán mutatják be. Minden empátiám a tiéd, nincs annyi unikum, amivel ezt el lehetne viselni. De ha már pont 2024 tavaszán tagozódtál be véglegesen a DK–MSZP-szövetségbe, kérlek, viseld méltósággal, ahelyett, hogy engem támadsz

– tette hozzá a politikus, majd kiemelte, a Fővárosi Közgyűlésben köztörvényes bűncselekményekkel gyanúsított politikusok helyett olyan szakemberekre van szükség, akik már bizonyítottak a maguk területén.

Borítókép: Vitézy Dávid (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.