Zöldséges kuszkusz csirkemellel

Elsőként a leveskockát felforraljuk a vízben vagy ráöntjük a kuszkuszra, lefedjük és 20 percig állni hagyjuk.

null

A csirkemellet apró kockára vágjuk, és felhevített olajon megsütjük. Sózzuk, borsozzuk, majd a serpenyőből kivesszük, félretesszük. Az apróra vágott hagymát az olajon megdinszteljük, hozzáaadjuk a kockára vágott cukkinit, padlizsánt, gombát és a kalifornai paprikát, és együtt pároljuk, míg a zöldségek meg nem puhulnak. A kuszkuszt villával fellazítjuk, és hozzákeverjük a csirkemellet és a zöldségeket – írja a Mindmegette.hu.

HOZZÁVALÓK


Borítókép:  illusztráció (Forrás: Mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.