Furcsa mozgásokkal operál ez a különleges router

Követni próbálja a hozzá csatlakozó eszközök mozgását az antennáival – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2022. 01. 05. 11:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Különleges otthoni wifi routerrel rukkolt elő a TP-Link, az Archer AXE200 Omni modellje a jobb vezeték nélküli kapcsolat nyújtása érdekében képes motorikusan mozgatni a külső antennáit. 

A vállalat szerint a hálózati eszköz követni próbálja a rácsatlakozó eszközöket, az antennák megfelelő pozícióba állításával biztosítva minden eszköz számára a lehető legjobb jelerősséget és kapcsolati stabilitást.

Az egyelőre prototípusfázisban lévő termék sejthetően felső kategóriás, a WiFi 6e szabvány támogatásának köszönhetően a szokásos 2,4 GHz és 5 GHz mellett már 6 GHz frekvencián is képes kommunikálni, persze az utóbbi kihasználása csak szintén kompatibilis kütyükkel és számítógépekkel lehetséges. Mindent egybevéve a router papíron 10 Gbps átviteli sebességet képes biztosítani.

A TP-Link nem kívánta megtippelni, hogy az Archer AXE200 Omni mikor és mennyiért kerülhet piacra.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Illuszráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.