Kétszáz megapixeles kamerát is kaphat az új csúcsmobil

A Galaxy S23 Ultra kaphat ilyet elsőként, utána több évig használhatja ezt a felbontást a Samsung – írja az Origó.

Forrás: ORIGO.HU2022. 01. 05. 9:23
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha minden a szivárgások szerint alakul, akkor bő egy hónap múlva bemutatkozik a Samsung Galaxy S22 széria. Az egyes modellekről már elég sok mindent lehet tudni. A gyártó ügyeiben mindig jól értesült Ice Universe szerint például a Samsung tovább optimalizálja a szenzorokat a jobb teljesítmény érdekében.

Azt is tudni véli, hogy 2023-ban a Galaxy S23 Ultrával 108-ról 200 megapixeles főkamerára vált a Samsung. Akárcsak a jelenlegi ISOCELL HM1 és HM2 megoldásokat, a 200 megapixeles szenzort is több éven át használja majd a Samsung.

A generációk között pedig (a Galaxy S22 Ultra esetében is) alapvetően szoftveresen finomhangolásokra lehet számítani, nem pedig hardveres változtatásokra.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.