Hollik: A baloldal is mondjon egyértelműen nemet Brüsszel új szankciós csomagjára!

A kormánypártok felszólították a baloldal hazai és európai parlamenti képviselőit, hogy mondjanak egyértelműen nemet Brüsszel új, Oroszországgal szembeni szankciós csomagjára.

Forrás: MTI2022. 05. 05. 18:07
HOLLIK István
Budapest, 2019. november 14. Hollik István kormányszóvivõ a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. november 14-én. MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában közölte: április 3-án arra kaptak felhatalmazást a magyar emberektől, hogy védjék meg Magyarország békéjét és biztonságát, és Magyarország maradjon ki az ukrajnai háborúból.Egyértelművé tették a magyarok, nem lehet az, hogy ők fizessék meg a háború árát– jelentette ki.

Hollik István rámutatott: Brüsszel új olajembargós javaslata azonban éppen ezzel járna, bevezetése azonnal hétszáz forintos benzinárhoz és nyolcszáz forintos gázolajhoz vezetne, súlyos áremelkedést, áruhiányt és gazdasági visszaesést okozna.Erre nyilvánvalóan nemet kell mondani emelte ki.A hazai baloldal az elmúlt években sok nemzetközi vitában nem a magyarok, hanem Brüsszel oldalára állt. Most arra kérjük őket, hogy ne ezt tegyék– mondta, hozzátéve:semmilyen pártpolitikai szempont nem írhatja felül a magyar nemzeti érdek képviseletét.

Ezért felszólítjuk a baloldal hazai és európai parlamenti képviselőit, hogy azt az álláspontot képviseljék, amit a magyar emberek április 3-án kijelöltek: ők is mondjanak egyértelműen nemet Brüsszel új szankciós javaslatára– mondta Hollik István.

Borítókép: Hollik István (Fotó: MTI/Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.