Valaki hatalmasat kaszált a Tippmixen, több mint 50 millió forinttal lett gazdagabb

Egész sikeres hetet zárt egy Tippmix-játékos, akinek 12 fogadási eseménnyel kapcsolatban jöttek be a megérzései.

Forrás: Világgazdaság2024. 04. 16. 15:22
Kunkli István, lottó, lottózó
illusztráció Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tippsorát kombinációban és összesen tízszer kötésben is játékba küldte, a teljes nyereménye így meghaladta az 51 millió forintot – adta hírül a Világgazdaság a Szerencsejáték Zrt. közleménye alapján. 

Kifejtik, a tucatnyi tippet összesen 132 ezer forintos tét mellett 10/12-es kombinációban, illetve egyenként 2800 forintos téttel, tíz alkalommal 12-es kötésben is megjátszotta a merész és rendkívül szerencsés játékos. Miután az összes tippje bejött, a kombinációjával 31,7 millió forintot, tíz 12-es kötésével pedig 19,4 millió forintot, összességében 51,1 millió forintot sikerült nyernie. 

A teljes receptet a nyereményhez nem árulták el, de annyit igen, hogy a nyertes tippsorban az NB I-es és NB II-es labdarúgó-mérkőzések is helyet kaptak, és a szelvényen szerepelt a Barcelona hétvégi bajnoki találkozója, valamint két női olimpiai kézilabda-selejtező is.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.