Titokban zajlik a genderpropaganda az olasz iskolákban

A szülők tudta nélkül folyik az érzékenyítés az olasz közoktatás falai között.

Forrás: Mediaworks–Hírcentrum2022. 01. 27. 18:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A „Tanuló hete” elnevezésű rendezvény is szivárványszínbe öltözött az olasz középiskolákban. 

A dél-olaszországi Vibo Valentia város középiskolája kitárta kapuját a genderpropaganda előtt. 

A január 17–21-e között megrendezett esemény programja nem tüntette fel a megvitatásra kerülő tartalmakat, a szülők előzetes engedélyét sem kérték, ahogyan azt az Olaszországban érvényben lévő szabályok megkövetelnék. A szülők gyanútlanul, mit sem sejtve, bizalommal küldték gyermekeiket iskolába. Az LMBTQ-jogokért harcoló Arcigay egyesület honlapjára feltöltött fotó rántotta le a leplet a szülők elől eltitkolt eseményről. 

A „Két anya” elnevezésű iskolai program népszerűsítésére közzétett fotón az iskola serdülőkorú fiataljai láthatók hatalmas szivárványzászlóval és egy jól bevált szlogennel. 

Azokért a fiatalokért aggódjatok, akik gyűlölik egymást, ne azokért, akik szeretik.

A szervezet hozzáfűzi: „Csodálatos oktatási napra került sor a Vito Capialbi Gimnáziumban.” Ifjúság és családvédő szervezetek méltatlankodásuknak adtak hangot. Felhívják a figyelmet arra az újfajta jelenségre, miszerint az iskolákban indoktrinációt folytató csoportok immár semmit sem hoznak nyilvánosságra tevékenységükről, hogy utólag se támadhassa meg, vagy vonhassa őket felelősségre senki.

Forrás: provitaefamiglia.it

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.