Kolumbiával keverte össze Kambodzsát Joe Biden

Az amerikai elnök az elmúlt napokban már másodszor véti ugyanazt a hibát.

Magyar Nemzet
Forrás: Fox News2022. 11. 12. 17:41
BIDEN, Joe; BLINKEN, Antony; SULLIVAN, Jake
Phnompen, 2022. november 12. Joe Biden amerikai elnök a Délkelet-ázsiai Országok Szövetsége, az ASEAN és az Egyesült Államok csúcstalálkozóján Phnompenhben 2022. november 12-én. A háttérben Antony Blinken amerikai külügyminiszter (b) és Jake Sullivan amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó (k). MTI/EPA/Kith Serey Fotó: Kith Serey
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alig várom, hogy az eddigieknél is erőteljesebb fejlődést érjünk el. Szeretném megköszönni Kolumbia miniszterelnökének az ASEAN elnökeként végzett munkáját

fogalmazott Joe Biden amerikai elnök a Délkelet-ázsiai Országok Szövetségének (ASEAN) állam- és kormányfői csúcstalálkozóján. A demokrata elnök újbóli bakijában a csúcsnak helyet adó Kambodzsát tévesztette el Kolumbiával, és nem ez az első eset, hogy ez megtörténik. Elindulása előtti sajtótájékoztatóján is összekeverte az ázsiai és dél-amerikai államokat, noha akkor kijavította hibáját. 

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök a Délkelet-ázsiai Országok Szövetsége, az ASEAN és az Egyesült Államok csúcstalálkozóján Phnompenben 2022. november 12-én. A háttérben Antony Blinken amerikai külügyminiszter (balra) és Jake Sullivan amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó (középen) (Fotó: MTI/EPA/Kith Serey)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.