Kokaint találtak a Fehér Házban

Az épület nyugati szárnyát ki kellett üríteni, miután a titkosszolgálat gyanús fehér porra bukkant.

Magyar Nemzet
2023. 07. 04. 20:25
President Biden Hosts The Annual White House Easter Egg Roll
WASHINGTON, DC - APRIL 10: U.S. President Joe Biden and his son Hunter Biden attend the annual Easter Egg Roll on the South Lawn of the White House on April 10, 2023 in Washington, DC. The tradition dates back to 1878 when President Rutherford B. Hayes invited children to the White House for Easter and egg rolling on the lawn. Drew Angerer/Getty Images/AFP (Photo by Drew Angerer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Getty Images via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az épület evakuálását helyi idő szerint vasárnap 20:45-kor rendelték el, a hatóságok, a tűzoltók és a készenléti szolgálat munkatársai rövid időn belül a helyszínre érkeztek, és megkezdték az ügy kivizsgálását. 

Azt nem közölték pontosan, hogy a kábítószergyanús anyagot a nyugati szárnyban pontosan hol találták meg, de a helyszínen elvégzett gyorsteszt segítségével megerősítették a feltételezést, hogy a talált fehér por valójában kokain volt. 

A talált kábítószert további laboratóriumi elemzésre küldtük, arra vonatkozóan, hogy a kábítószer hogyan került a Fehér házba, zajlik a nyomozás

− közölte a titkosszolgálat.

Joe Biden amerikai elnök az incidens idején nem volt a Fehér Házban, pénteken elutazott Camp Davidbe, ahonnan kedden tér vissza Washingtonba.

Borítókép: Joe Biden elnök a fiával, Hunter Bidennel a Fehér Ház rózsakertjében (Fotó: Getty Images/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.