Orbán Balázs visszaszólt Cseh Katalinnak: „Nyugodtan vegye magára a hazaáruló jelzőt!”

A reakciót az váltotta ki, hogy Cseh Katalin sérelmezte, hogy a miniszterelnök politikai igazgatója kritikával illette október 23-i tevékenységét.

2023. 10. 25. 12:11
ORBÁN Balázs; HAVASI Bertalan; ORBÁN Viktor
Kötcse, 2022. szeptember 10. Orbán Viktor kormányfõ érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2022. szeptember 10-én. Mellette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetõje (j) és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (b). MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója – kritikusai bánatára – meglehetősen aktív az X felületén. Nemrég a Magyarországot naponta olykor tíz-húsz bejegyzésben is kritizáló Daniel Freundot tette helyre, most viszont a Momentum európai parlamenti képviselője, Cseh Katalin került a célkeresztbe. 

Cseh Katalinnak üzenem, hogy nyugodtan vegye magára a miniszterelnök úr ünnepi beszédében elhangzottakat

− írta Orbán Balázs, majd a következő sort idézte a miniszterelnök október 23-i beszédéből: „Tudjuk, hogy a hazaárulók is a mi nemzetünk részei, ők is benne vannak a történelmünkben, mint a balsors a Himnuszban.”

A reakciót az váltotta ki, hogy Cseh Katalin sérelmezte, hogy a miniszterelnök politikai igazgatója éles kritikával illette a brüsszelita baloldali képviselőket, mert Brüsszelben kampányoltak Magyarország ellen október 23-án, amikor az 1956-os forradalom bátor hőseire emlékezünk, akik egy szuverén országért harcoltak.

 

Borítókép: Orbán Viktor kormányfő és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója érkeznek a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2022. szeptember 10-én (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.