Izraeli háború: így robbantották fel az izraeliek a Hamász terroristavezérének házát + videó

Katonai videó a külföldön élő Hamász-vezér villájának porig rombolásáról.

2023. 11. 08. 8:56
Így robbantották fel az izraeliek a Hamász terroristavezérének házát
Forrás: Youtube videó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Videót tettek közzé arról, hogyan robbantották fel a Hamász terrorszervezet egyik vezetőjének otthonát Ciszjordániában. 

A felvételekhez csatolt rövid leírás szerint az izraeli védelmi erők kedd este Arora faluban megsemmisítették Szalih Arori villáját. A videón is látható, ahogy az egyenruhások megérkeznek az épülethez, robbanószereket helyeznek el benne. A következő képen pedig már légifelvétel látható arról, amint sűrű füst veszi körül a házat, majd az a földdel válik egyenlővé. 

A leírás szerint Szalih Arori a Hamász politikai irodájának helyettes vezetője, s a terrorszervezet Júdea és Szamária térségében folytatott tevékenységéért felelős. A Hamász magas rangú munkatársa az információk szerint külföldön tartózkodik.

Arori 1966-ban született palesztin fegyveres, a Hamász magas rangú vezetője, a katonai szárny alapító parancsnoka. 2023-tól alelnöke a terrorszervezet politikai irodájának. Sajtóhírek szerint jelenleg Libanonban él, dolgozott toborzóként, s aktívan részt vett a Hamász nevében történő pénzgyűjtésben.

Borítókép: Így robbantották fel az izraeliek a Hamász terroristavezérének házát (Forrás: Youtube-videó)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.