Látványos videókat tettek közzé, hogyan készülnek fel a harctéri eseményekre

Az Orosz Védelmi Minisztérium néhány felvételt megmutatott a nyilvánosságnak, hogyan készítik fel a katonákat a harctéri cselekményekre.

Forrás: TASZSZ2023. 11. 13. 10:37
A TOS-2 Toszocska nehéz lángszóró rendszerek legénysége az Orosz Vegyvédelmi Erők kiképzőközpontjában vesz részt a kiképzésen, mielőtt elindulna a különleges katonai műveleti övezetbe.
Forrás: Orosz Védelmi Minisztérium sajtószolgálata
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A TOS–2 „Toszocska” rendszer használatát az Orosz Vegyivédelmi Erők kiképzőközpontjában gyakorolják, mielőtt elindulnának a különleges katonai műveleti övezetbe, erről a TASZSZ orosz állami hírügynökség tett közzé egy videót.

A TASZSZ tette a közzé a másik videót is, amin az orosz Vegyvédelmi Akadémia kadétjai magas szintű harci és speciális képzést mutattak be.

 

Borítókép: A Vegyvédelmi Erők felkészítése közben készült felvétel (Fotó: TASZSZ/Orosz Védelmi Minisztérium)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.