Oszló holttesteket és egy sérült nőt is találtak egy lakásban

Borzalmas bűzre figyeltek fel a szomszédok.

Forrás: Paraméter2024. 01. 08. 14:10
Body,Of,Woman,Lying,On,Ground,,Contract,Killing,,Revenge,Or, holttest
1294987342 Fotó: Motortion Films
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borzalmas bűzre figyeltek fel egy pozsonyi lakásban még múlt héten pénteken a szomszédok, ezért értesítették a rendőrséget– írja a Paraméter. 

Az egyenruhások két ismeretlen férfi oszlásnak indult holttestére bukkantak, az ügyben boncolást rendeltek el. Rajtuk kívül egy nőt is találtak a lakásban, aki rossz egészségi állapotban volt, őt jelenleg kórházban ápolják. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta a férfiak halálát, a rendőrség nem zárta ki az idegenkezűség lehetőségét.

A lakásban élő nőt egyébként nem igazán szerették a szomszédok – írja a portál –, tavaly decemberben egy üzenetet is kifüggesztettek a lakás ajtajára, amelyben felszólították, hogy ne engedjen be idegeneket a lakásba aludni, mert bűzt hagynak maguk után és gyakran kiabálnak az ablakok alatt. A lakóház előtt pedig vizelet és ürülék nyomait, valamint szemetet, üvegeket hagynak.

Pozsonyban mostanában megsokasodtak a brutális gyilkosságok, szintén a múlt héten egy nő szívét vágta ki valaki. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.