Kocsiba zártak egy négyéves gyereket, mert nem akart síelni

Bizarr ügyben kellett intézkedniük a rendőröknek Olaszországban: egy autóban magára hagyott síró négyévesen kellett segíteniük.

2024. 02. 22. 6:21
sípálya, Eplény Forrás: Facebook/Síaréna Vibe Park
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy kocsiban síró kisgyermekre lett figyelmes a Ski Lagorai síközpont egyik alkalmazottja az olaszországi Valsuganában. Mivel a jármű ajtaja zárva volt, hívta a csendőröket − számolt be róla az Advnture.com híroldal.

A carabinierik nem merték betörni az autó ablakát, nehogy a kisgyerek megsérüljön, ehelyett hangosbemondón szólították fel a jármű tulajdonosát, hogy fáradjon az autójához. A kisgyerek édesanyja röpke másfél óra múlva került elő, sílécekkel a lábán. A rendőrök kérdésére a 40 éves cseh nő azzal védekezett, hogy a négyéves kisfiút azért hagyta az autóban, mert nem akart síelni és hisztizett − írta az Italy 24 olasz híroldal. 

Mint kiderült, otthagyta a 13 éves nagyobbik fiát is, hogy vigyázzon az öccsére. Ő azonban hamar megunta a bébiszitter szerepet, és szintén elment síelni.

Az anya ellen az olasz ügyészség gyermek elhanyagolása miatt indított vizsgálatot.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook/Síaréna Vibe Park)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.