A zsidók nácik, a fehérek paraziták a BBC fekete munkatársa szerint

Cifra dolgokat posztolt a Facebookon a BBC egyik vezető munkatársa.

2024. 02. 04. 19:56
null
Forrás: Forrás: Pexels/Nathan J Hilton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BBC egyik vezető alkalmazottja a közösségi médiában közzétett bejegyzések sorában náciknak és parazitáknak nevezte a zsidókat és a fehéreket, írta a The Telegraph.

A Facebook-oldalán közzétett bejegyzések között a zsidó embereket náci apartheid parazitáknak nevezte, akik egy „holokamut” finanszíroztak. Hozzászólásai támadják a fehér embereket, vírusnak és mutáns betolakodó fajnak nevezve őket.

Dawn Queva, akinek tartózkodási helye London, az Egyesült Királyságot is bigottnak és genocidnak nevezi, és azt állítja, hogy a fehér európaiak melaninrecesszív paraziták.

A bejegyzések azután keletkeztek, hogy Tim Davie, a BBC főigazgatója meghallgatást tartott a személyzeti aggodalmak miatt, amik az izraeli–Hamász háború kirobbanása után egyre erősebbek lettek. Néhány zsidó alkalmazott hivatalos panaszt nyújtott be a cégen belüli antiszemitizmus miatt.

Dawn Queva bejegyzései Dawn Las Quevas-Allen néven jelentek meg a Facebookon, de a profilképe megegyezik a szokásos profiljával, és a Deadline magazin arról számol be, hogy a személyazonosságát megerősítették. 

A nő a zsidók származásáról sokszor beszélt, többek között arról, hogy a zsidók a sátán népe, míg egy másik bejegyzésben azt állítja, hogy a Rothschild család finanszírozta a saját holokamuját, egy harmadikban pedig azt, hogy Izrael megpróbálja erőszakkal, véglegesen sterilizálni a fekete nőket a tudtuk vagy beleegyezésük nélkül. Queva számos bejegyzése UKKK néven hivatkozik Nagy-Britanniára, ami nyilvánvalóan a Ku-Klux-Klanra utal.

A fehéreknek is jutott a sértegetéseiből. Egyes bejegyzésekben azt állítja, hogy a fehér emberek megzavarták a bolygó természetes rendjét, és ők egy barbár, vérszomjas, gyilkos, népirtó, tolvaj, élősködő, deviáns fajta.

A BBC reagált is meg nem is. Mint írták: „Nem kommentálunk a személyzet egyes tagjait érintő kérdéseket, és jól bevált eljárásaink vannak az ilyen problémák kezelésére. Nem tűrjük el az antiszemitizmust, az iszlamofóbiát vagy a visszaélések bármilyen formáját, és minden ilyen állítást komolyan veszünk, és ahol szükséges, megfelelő fegyelmi lépéseket teszünk.”

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels/Nathan J Hilton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.