Brutális üzenet Moszkvából: Elpusztítjuk őket!

Dmitrij Medvegyev, az Oroszországi Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese elmondta, mi lesz a sorsa az Ukrajnába érkező francia katonáknak.

2024. 03. 20. 10:42
A Szputnyik orosz állami ügynökség által terjesztett fotón Dmitrij Medvegyev, Oroszország korábbi elnöke látható. (Fotó: Jekaterina SHTUKINA / POOL / AFP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valójában a dolgok javára lenne, ha a nyugtalankodó franciák pár ezredet elküldenének Banderlandbe. Nagyon problémás dolog egy ekkora katonaság elrejtése, így nem lesz a legnehezebb feladat a szisztematikus megsemmisítésük. Ez rendkívül fontos feladat lesz.

Ezt írta Dmitrij Medvegyev a Telegramon az esetlegesen Ukrajnába küldendő francia katonákkal kapcsolatban.

A Szputnyik orosz állami ügynökség által terjesztett fotón Dmitrij Medvegyev, Oroszország korábbi elnöke leadja szavazatát az orosz elnökválasztáson. (Fotó: AFP)
A Szputnyik orosz állami ügynökség által közzétett fotón Dmitrij Medvegyev, Oroszország korábbi elnöke leadja szavazatát az orosz elnökválasztáson (Fotó: AFP)

Mint arról lapunk korábban beszámolt, Emmanuel Macron francia elnök teljesen háborús lázban ég. Azt sem zárta ki, hogy nyugati csapatokat küldjenek Ukrajnába.

Az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese erre reagálva most úgy fogalmazott: ennyi koporsót lehetetlen elrejteni Franciaországban. 

Ennyi koporsóval, amelyet egy idegen, távoli országból szállítanak Franciaországba, lehetetlen eltitkolni a hivatásos katonai személyzet tömeges halálát

– folytatta Medvegyev, aki hozzátette, a katonák megsemmisítése fegyveres erőik elsődleges és dicsőséges feladata lesz.

A kemény beszólásairól híres vezető kijelentette, a francia vezetés kakasai számára ez egyenértékű lesz a guillotine-nal. 

Darabokra vágják őket a dühös rokonok és az ellenzék képviselői, akiknek azt mondták, hogy Franciaország nem áll háborúban Oroszországgal. És jó lecke lesz a többi nyughatatlan idiótának Európában.

– írta Dmitrij Medvegyev.

Borítókép: A Szputnyik orosz állami ügynökség által közzétett fotón Dmitrij Medvegyev, Oroszország korábbi elnöke látható (Fotó:
Jekaterina Shtukina/AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.